Malzemeler: (2 kişilik)
- Yarım kilo karnabahar
- 1 soğan
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir miktar su
- 2-3 domates
- Yarım tatlı kaşığı salça
- Tuz
- Pul biber
Yapılışı:
Küp
küp doğranmış soğanları zeytinyağıyla düdüklü tencerede hafif rengi
dönene kadar kavurup içine salçayı ekleyip 1 dakika daha kavurun. İçine
domatesleri ve pul biberi ekleyip hafif öldürün.
Parçalara
ayırdığınız karnabaharı, tuzu ve bir miktar suyu ( tencerenizin
kullanma kilavuzunda yazan minimum eklenmesi gereken su miktarina göre
ayarlayın) ekleyip tencerenin kapağını kapatalım.
Fissler için 2. Kademede yeşil disk göründükten sonra 10 dakika pişirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder